Detaliile punctului de referință

Ecranul cu detalii punct intermediar apare apăsând pe pictograma unui punct intermediar încărcat pe hartă. De asemenea, puteți deschide acest ecran apăsând butonul info (i) din partea dreaptă a unui titlu din ecranul punctelor intermediare.

Un exemplu de ecran cu detalii punct intermediar este afișat mai jos:

Puncte intermediare detalii Topo GPS

Ecranul cu detalii punct intermediar al punctului intermediar „A”.

În partea dreaptă sus a ecranului cu detalii punct intermediar găsiți o pictogramă a hărții cu o bară oblică. Dacă atingeți acest buton, punctul intermediar va fi eliminat de pe harta principală. Dacă punctul de referință nu este încărcat pe hartă, este afișată o pictogramă a hărții fără o bară oblică. Dacă atingeți pictograma respectivă, punctul intermediar va fi încărcat pe hartă și veți reveni la harta principală.

Ecranul cu detalii punct intermediar conține informații despre punctul intermediar, cum ar fi titlul și coordonatele. Dacă este disponibil, puteți găsi aici o descriere, fotografii, un număr de telefon și/sau o adresă URL.

Coordonatele sunt afișate în diferite formate. Puteți seta tipurile de coordonate afișate atingând „>” de lângă coordonate. Dacă apăsați lung pe coordonate, le puteți selecta și copia coordonatele în format text.

Adresa fizică a unui punct intermediar este, de asemenea, afișată în ecranul cu detalii. Dacă adresa unui punct de referință este încă necunoscută, Topo GPS va căuta această adresă într-o bază de date a Apple. Pentru aceasta trebuie să activați opțiunea Adrese - găsiți automat în setări. De asemenea, trebuie să fiți conectat la internet.

În partea de jos a ecranului cu detalii punct intermediar o hartă mică este afișată cu arată punctul intermediar în raport cu locația curentă. Rețineți că această hartă nu va apărea dacă ați dezactivat accesul la locație pentru Topo GPS. În partea stângă a hărții există un buton „Planificați traseul”. Dacă atingeți acest buton, o rută va fi planificată de la locația dvs. curentă până la punctul intermediar cu modul de transport care este afișat sub butonul plan. Dacă atingeți butonul modului de transport de sub butonul planului, puteți schimba modul de transport.

Dacă derulați în jos până la partea de jos a ecranului cu detaliile punctului intermediar, puteți găsi data și ora creării și modificării. Rețineți că, dacă mutați punctul intermediar într-un alt folder, data și ora modificării sunt, de asemenea, actualizate.

În partea de jos a ecranului cu detalii punct intermediar puteți găsi o bară de instrumente cu următoarele butoane:

Fotografii

Un exemplu de ecran cu detalii punct intermediar cu o fotografie este prezentat mai jos:

Gol fotografii ecran Topo GPS

Ecranul detaliilor punctului de parcurs cu o fotografie.

Dacă atingeți o fotografie în ecranul cu detalii punct intermediar, ecranul de prezentare a diapozitivelor va fi deschis cu o versiune mai mare a fotografiei atinse. Puteți mări fotografia afișată făcând un gest de zoom cu două degete. Dacă punctul intermediar are mai multe fotografii, puteți naviga prin fotografiile disponibile glisând fotografia curentă spre stânga sau spre dreapta. Partajarea fotografiei este posibilă apăsând pictograma „Export” din dreapta jos. Dacă atingeți „Editați” în partea dreaptă sus, puteți adăuga și elimina fotografii.

Atingerea butonului info din bara de instrumente de jos a unei prezentări de diapozitive foto arată locația în care a fost făcută o fotografie și, dacă este disponibilă, direcția în care a fost făcută pe o hartă. De asemenea, sunt afișate detalii suplimentare, cum ar fi marcajul de timp și altitudinea fotografiei. Un exemplu este prezentat în figura de mai jos:

Slideshow Creen Topo GPS

Ecranul de informații din prezentarea de diapozitive arată locația în care a fost făcută fotografia și direcția în care a fost făcută.