Încărcarea punctelor intermediare

Pentru a încărca puncte intermediare salvate pe dispozitivul dvs. pe hartă, trebuie mai întâi să deschideți ecranul punctelor intermediare. Puteți deschide ecranul punctelor intermediare apăsând „Puncte intermediare” din meniu. Un exemplu de ecran de puncte intermediare este afișat mai jos:

Încărcarea punctelor intermediare Topo GPS

Ecranul punctelor intermediare (Meniu > Puncte intermediare).

Ecranul punctelor intermediare afişează lista punctelor intermediare stocate local pe dispozitiv. În partea stângă este descrisă pictograma punctului intermediar, în acest caz un cerc roșu. Alături de care vedeți titlul. Sub titlu găsiți informații despre locație și data creării. Dacă apăsați un element din listă, punctul intermediar corespunzător va fi încărcat pe hartă și veți reveni la ecranul hărții.

Ca exemplu, acum vom încărca punctul de referință „Waypoint A”. După apăsarea elementului „Waypoint A” din lista de puncte intermediare, veți reveni la hartă și situația va fi după cum urmează:

Încărcarea punctelor intermediare Topo GPS

Punctul intermediar „Waypoint A” a fost încărcat pe hartă.

În figură puteți vedea că un punct de referință este afișat pe hartă cu o pictogramă cerc roșu și un titlu. Dacă atingeţi pictograma unui punct intermediar, puteţi vizualiza ecranul cu detaliile punctului intermediar.

Punctele intermediare încărcate pe hartă dobândesc o culoare de fundal gri în ecranul punctului intermediar. Un exemplu este prezentat mai jos:

Încărcarea punctelor intermediare Topo GPS

Culoarea de fundal gri indică faptul că punctul intermediar „Waypoint A” a fost încărcat pe hartă.

De asemenea, este posibil să încărcați simultan mai multe puncte intermediare pe hartă. Acest lucru este explicat în detaliu în secțiune:ref:ss-waypoints-select. Rezumat: apăsați lung pe un element punct intermediar din ecranul punctelor intermediare pentru a deschide modul de selecție. Apoi selectați celelalte puncte intermediare dorite atingându-le. Apoi apăsați butonul „Hartă” din partea de jos a ecranului pentru a încărca punctele intermediare selectate pe hartă.

În secțiunea următoare vă vom explica cum să eliminați punctele de parcurs de pe hartă.

Puncte intermediare suprapuse

Dacă există două puncte intermediare aproape unul de celălalt, pictogramele s-ar putea suprapune atunci când sunt mărite suficient de departe. În schimb Topo GPS va afișa doar cel mai recent punct intermediar adăugat, iar celălalt punct intermediar nu este afișat. Celălalt punct intermediar de bază va apărea numai dacă măriți suficient de departe. Dacă punctele intermediare nu apar atunci când sunt mărite maxim, puteți încerca să extindeți zoom-ul maxim permis al hărții în setările GPS Topo.