Eliminarea punctelor intermediare de pe hartă

Puteți elimina punctele intermediare de pe hartă, prin ecranul punctelor intermediare, meniul de acțiuni rapide ale punctului intermediar și ecranul cu detalii punct intermediar.

Ecranul Waypoints

Prin ecranul punctelor intermediare (Meniu > Puncte intermediare) puteți elimina punctele intermediare de pe hartă. Un exemplu al ecranului punctelor intermediare este afișat în figura de mai jos:

Puncte intermediare elimina de pe hartă Topo GPS

Culoarea de fundal gri indică faptul că punctul intermediar „Waypoint A” este încărcat pe hartă.

Culoarea de fundal gri a punctului intermediar „Waypoint A” indică faptul că acesta este încărcat în prezent pe hartă.

Dacă atingeți un element de punct de referință care are o culoare de fundal gri, acesta va fi imediat eliminat de pe hartă. Culoarea de fundal gri va dispărea.

De asemenea, puteți elimina toate punctele de trecere încărcate de pe hartă simultan. Pentru aceasta apăsați „Mai multe” (cercul din dreapta sus cu trei puncte) pentru a deschide meniul „Mai multe” din ecranul punctelor intermediare. Apoi apăsați „Eliminați toate din hartă” în partea de jos a meniului.

Puncte intermediare elimina toate de pe hartă Topo GPS

Mai multe meniuri din ecranul punctelor intermediare cu opțiunea „Eliminați toate din hartă”.

Meniul de acțiuni rapide Waypoint

Dacă apăsați lung pe un punct intermediar încărcat pe hartă, un meniu va apărea lângă punctul intermediar. Atingeți în acest meniu „Eliminați din hartă” pentru a elimina punctul intermediar de pe hartă.

Ecranul detaliilor punctului de referință

De asemenea, este posibil să eliminați un punct intermediar de pe hartă prin ecranul cu detalii punct intermediar. Atingeți pictograma punctului intermediar al unui punct intermediar încărcat pe hartă pentru a deschide ecranul cu detalii. Sau atingeți butonul info (i) al unui punct intermediar din ecranul punctelor intermediare pentru a deschide ecranul cu detalii. În ecranul cu detaliile punctului intermediar, atingeți pictograma eliminați din hartă din partea dreaptă sus.