Eliminarea punctelor intermediare

Pentru a elimina un punct intermediar de pe dispozitiv, trebuie mai întâi să deschideți ecranul cu detalii punct intermediar.

Puteți face acest lucru apăsând butonul info din dreapta titlului unui punct intermediar în ecranul punctelor intermediare sau atingând un punct intermediar încărcat pe hartă.

Puteți elimina punctul intermediar apăsând pictograma coșului de gunoi din partea de jos a ecranului cu detalii punct intermediar. Va apărea o fereastră pop-up în care trebuie să confirmați eliminarea așa cum se arată mai jos:

Puncte intermediare elimina Topo GPS

Eliminarea unui punct intermediar.

Dacă apăsați „Elimină’punctul intermediar și toate fotografiile sale vor fi eliminate de pe dispozitiv.

Dacă ați activat sincronizarea iCloud a punctelor intermediare, punctul intermediar va fi, de asemenea, eliminat din iCloud și de pe toate dispozitivele care sunt sincronizate cu același cont iCloud.

De asemenea, este posibil să eliminați mai multe puncte intermediare simultan din ecranul punctelor intermediare. Apăsați lung pe un element punct intermediar sau atingeți „Mai multe > Selectare” pentru a intra în modul de selecție. Apoi selectați punctele intermediare care trebuie eliminate. Apoi apăsați pictograma coșului de gunoi din partea de jos a ecranului și confirmați eliminarea.

Dacă doriți doar să eliminați un punct intermediar de pe hartă (și nu de pe dispozitiv), trebuie să atingeți pictograma hărții cu o bară oblică în partea dreaptă sus a ecranului cu detalii punct intermediar.