Ecranul principal

Dacă deschideți aplicația Topo GPS, va fi afișat un ecran cu o hartă. Acesta este ecranul principal. Un exemplu este prezentat mai jos:

Ecranul principal Topo GPS

Ecranul principal al Topo GPS. Markerul roșu indică locația dvs. curentă.

În partea de jos a ecranului principal puteți găsi o bară cu contoare, care este tabloul de bord. Dacă trageți tabloul de bord în sus, va apărea meniul.

Markerul roșu cu săgeata în indică locația curentă pe hartă.

Eticheta din partea stângă sus a hărții indică procentul de plăci de hartă accesibile offline ale zonei care este afișată în prezent. Atingând această etichetă puteți descărca hărți pentru utilizare offline.

În colțul din dreapta jos al hărții puteți găsi un indicator de scară. Utilizând indicatorul de scară, puteți estima rapid distanța dintre două puncte de pe hartă. De asemenea, puteți utiliza rigla hărții pentru a măsura distanțele și unghiurile mai precis.

În colțul din stânga jos al hărții veți găsi informațiile privind drepturile de autor ale hărții curente. Dacă atingeți această etichetă, fie va apărea o fereastră pop-up, fie direct ecranul cu informații privind drepturile de autor ale hărții. În fereastra pop-up puteți alege între informații privind drepturile de autor sau legenda. Pentru unele hărți apare și o filă de eroare a hărții, pe care o puteți utiliza pentru a raporta feedback pe hartă.