Hoofdscherm

Als u de Topo GPS app opent, wordt er een scherm met een kaart weergegeven. Dit is het hoofdscherm. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Topo GPS hoofdscherm

Het hoofdscherm van Topo GPS. De rode marker geeft uw huidige locatie aan.

Onderaan het hoofdscherm vind je een balk met meters, het dashboard. Als je het dashboard omhoog trekt, verschijnt het menu.

De rode marker met de pijl erin geeft de uw huidige locatie op de kaart aan.

Het label linksboven op de kaart geeft het percentage offline toegankelijke kaarttegels aan van het gebied dat momenteel wordt weergegeven. Door op dit label te tikken kunt u kaarten downloaden voor offline gebruik.

In de rechteronderhoek van de kaart vind je een schaalindicator. Met behulp van de schaalindicator kunt u snel een schatting maken van de afstand tussen twee punten op de kaart. U kunt ook de kaartiniaal gebruiken om afstanden en hoeken nauwkeuriger te meten.

In de linkeronderhoek van de kaart vind je de copyrightinformatie van de huidige kaart. Als je op dit label tikt, verschijnt er een pop-up of direct op het scherm met copyrightinformatie op de kaart. In de pop-up kun je kiezen tussen copyrightinformatie of legenda. Voor sommige kaarten verschijnt ook een tabblad met kaartfouten, dat u kunt gebruiken om feedback op de kaart te melden.