Hoofdscherm

Als u de Topo GPS app opent, wordt er een scherm met een kaart weergegeven. Dit is het hoofdscherm. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Topo GPS hoofdscherm

Het hoofdscherm van Topo GPS. De rode marker geeft uw huidige locatie aan.

Rechtsboven in het hoofdscherm zit een handvat waarmee u het menu kunt openen. De onderste balk met de meters is het dashboard.

De rode marker met de pijl erin geeft de uw huidige locatie op de kaart aan.

Het label linksboven op de kaart geeft het percentage offline toegankelijke kaarttegels aan van het gebied dat momenteel wordt weergegeven. Door op dit label te tikken kunt u kaarten downloaden voor offline gebruik.

In de rechterbenedenhoek van de kaart vind u een schaalindicator. In de afbeelding boven geeft de zwarte horizontale lijn een afstand van 200 m aan. Met behulp van de schaalindicator kunt u snel de afstand tussen twee punten op de kaart schatten.

In de linkerbenedenhoek van de kaart vindt u de copyrightinformatie van de huidige kaart. Als u op dit label tikt, wordt het scherm met kaartinformatie geopend. Onderaan kunt u een tabblad selecteren met gedetailleerde informatie over het auteursrecht. Indien beschikbaar is er ook een tabblad Legenda. Voor sommige kaarten is het ook een tabblad ‘Meld fout’, waarmee u feedback op de kaart kunt rapporteren.