Aparat foto

Dacă atingeţi Meniu > Cameră foto, camera va fi deschisă. Dacă faceți o fotografie, se va crea un punct intermediar în locația dvs. curentă. Fotografia va fi adăugată la punctul intermediar și poate fi afișată prin deschiderea ecranului cu detalii punct intermediar.

Dimensiunea pixelilor fotografiei poate fi setată în secțiunea Dimensiune fotografie a setărilor.

Fotografia va fi salvată și în biblioteca dvs. foto dacă oferiți acces GPS Topo la fotografiile selectate ale bibliotecii dvs. foto (Setări iOS > Topo GPS > Fotografii). Fotografia stocată în Topo GPS este întotdeauna o copie a originalului. Dacă eliminați fotografia din Topo GPS, aceasta nu va fi eliminată din biblioteca foto. Și, de asemenea, dacă eliminați fotografia din biblioteca dvs. foto, aceasta nu va fi eliminată din Topo GPS.

Fotografia salvată în Topo GPS și în biblioteca foto conține locația și direcția în care a fost făcută fotografia, în metadatele EXIF, începând cu versiunea 7.8.0. Pentru a vizualiza direcția în care a fost făcută fotografia, deschideți mai întâi ecranul cu detaliile punctului intermediar. Apoi atingeți fotografia pentru a o vedea mai detaliat. Puteți vizualiza direcția pe o hartă apăsând pe butonul info din bara de jos.

Dacă înregistrați un traseu, puteți include punctele intermediare cu fotografiile din traseu. Dacă salvați ruta înregistrată, asigurați-vă că setarea „Includeți puncte de parcurs” este setată la „Creat în timpul înregistrării”. Apoi, toate punctele de parcurs cu fotografii care sunt încărcate pe hartă și sunt create în timpul înregistrării rutei vor fi incluse în ruta înregistrată salvată. Alte puncte intermediare și fotografii posibile irelevante nu vor fi adăugate.