Routes delen met Topo GPS

U kunt een route delen met Topo GPS zodat deze geïmporteerd kan worden door andere Topo GPS-gebruikers. Alleen routes die u zelf hebt opgenomen of gepland, kunnen gedeeld worden.

Gedeelde routes, inclusief de foto’s, zijn zichtbaar voor alle Topo GPS-gebruikers en kunnen in de toekomst toegankelijk zijn op een webpagina.

Als u een route wilt delen met Topo GPS, tikt u op het exporteericoon onder aan het routedetailsscherm.

Selecteer vervolgens ‘Geodata’ in de exporteerpop-up en tik op ‘Exporteren’ om de route te exporteren. Er verschijnt een pop-up voor delen waarin je apps kunt selecteren, zoals in het onderstaande voorbeeld:

Een route delen met Topo GPS

De deel pop-up na het exporteren van een route.

Tik in de deel pop-up op ‘Delen met Topo GPS’. Vervolgens verschijnt er een nieuwe pop-up waarin u kunt bevestigen dat u de route wilt delen met Topo GPS.

Een route delen met Topo GPS

De deel met Topo GPS pop-up

Als u in deze pop-up op ‘Deel’ tikt, wordt de route gedeeld met Topo GPS en is deze zichtbaar voor andere gebruikers in het tabblad ‘Gedeeld’ van het routesscherm, zoals in het onderstaande voorbeeld:

Een route delen met Topo GPS

De route Denny wood werd gedeeld met Topo GPS.

Gedeelde route wijzigen

Als u een gedeelde route wilt wijzigen, moet u deze op uw apparaat bewerken en opnieuw delen.

Gedeelde route verwijderen

Als u per ongeluk een route hebt gedeeld en u wilt de gedeelde route verwijderen, stuur dan een bericht naar support@topo-gps.com.