Partajarea rutelor cu GPS Topo

Puteți partaja un traseu cu Topo GPS, astfel încât acesta să poată fi importat de alți utilizatori GPS Topo. Numai rutele pe care le-ați înregistrat sau le-ați planificat pot fi partajate.

Traseele partajate, inclusiv fotografiile sale, sunt vizibile pentru toți utilizatorii GPS Topo și ar putea fi în viitor accesibile pe o pagină web.

Pentru a partaja un traseu cu Topo GPS, atingeți pictograma export din partea de jos a ecranului cu detaliile traseului.

Apoi selectați „Geodate” în fereastra pop-up de export și atingeți „Export” pentru a exporta ruta. Va apărea o fereastră pop-up de partajare în care puteți selecta aplicații, ca în exemplul de mai jos:

Partajarea unui traseu cu Topo GPS

Fereastra pop-up de partajare după exportul unei rute.

În fereastra pop-up de partajare, atingeți „Distribuiți cu GPS Topo”. Apoi va apărea un nou pop-up în care puteți confirma partajarea rutei cu Topo GPS.

Partajarea unui traseu cu Topo GPS

Ponderea cu Topo GPS pop-up

Dacă atingeți „Share” în această fereastră pop-up, ruta va fi partajată cu Topo GPS și va fi vizibilă pentru alți utilizatori în ecranul „Rute partajate” (Meniu > Rute > Rute partajate).

Partajarea unui traseu cu Topo GPS

Traseul Denny din lemn a fost împărțit cu GPS Topo

Modificarea rutei partajate

Dacă doriți să modificați o rută partajată, trebuie să o editați pe dispozitiv și să o partajați din nou.

Eliminarea rutei partajate

Dacă ați partajat accidental un traseu și doriți să eliminați ruta partajată, deschideți mai întâi ecranul cu detaliile rutei partajate. Acest lucru se poate face prin intermediul butonului Route > Rute salvate> butonul Info de lângă un element sau apăsând pe linia de rută a unui traseu încărcat din ecranul principal. Apoi, în ecranul cu detalii despre traseu, atingeți secțiunea de titlu chiar sub hartă pentru a deschide ecranul cu detalii suplimentare ale traseului. Dacă derulați în jos, veți găsi un buton „Eliminați traseul partajat”. Dacă îl atingeți și confirmați eliminarea, ruta va fi eliminată de pe serverul GPS Topo. Nu va mai apărea în ecranul rutelor partajate.

Dacă acest lucru nu este reușit, puteți trimite, de asemenea, un mesaj la support@topo-gps.com.