Căutarea traseelor

În fila „Rute” și „Partajate” din ecranul rutelor puteți căuta rute introducând cuvinte cheie în bara de căutare și aplicând filtre. În plus, puteți sorta rutele în diferite moduri.

Căutarea rutelor cu cuvinte cheie

Dacă introduceți un cuvânt cheie în bara de căutare din partea de sus a listei de rute vor fi afișate numai rute care au cuvântul cheie în titlu, descriere sau autor. Căutarea este insensibilă la majuscule. Dacă căutați într-un dosar, vor fi afișate și toate rezultatele căutării din folderele descendente. Dacă se aplică un filtru, căutarea se va limita la rutele filtrate.

Căutare rute Topo GPS

Căutarea pe «Stone»

Trasee de sortare

Sub bara de folder/filtru de sub bara de căutare, metoda de sortare curentă este afișată în mijloc. Dacă atingeți butonul de sortare, puteți modifica metoda de sortare curentă între:

 • Comandă personalizabilă: rutele sunt sortate în ordine personalizabilă. Dacă nu ați modificat comanda manual, cele mai recente rute adăugate sunt pe partea de sus.

 • Cel mai apropiat în partea de sus: rutele sunt sortate în funcție de distanța dintre punctul de început sau de sfârșit până la locația dvs. curentă, cea mai apropiată este pe partea de sus.

 • Cele mai noi pe partea de sus: rutele sunt sortate în funcție de timpul lor de creație, cel mai nou este pe partea de sus.

 • Cea mai lungă pe partea de sus: rutele sunt sortate pe lungime, cel mai lung este pe partea de sus.

 • Cel mai scurt pe partea de sus: rutele sunt sortate pe lungime, cel mai scurt este pe partea de sus.

 • Cele mai vechi pe partea de sus: rutele sunt sortate în funcție de timpul lor de creație, cel mai vechi este pe partea de sus.

 • Cel mai recent actualizat în partea de sus: rutele sunt sortate în funcție de ora la care au fost modificate ultima dată, rutele care au fost modificate cel mai recent sunt pe partea de sus.

 • Cel mai puțin recent actualizat în partea de sus: rutele sunt sortate în funcție de ora la care au fost modificate ultima dată, rutele care au fost schimbate cel mai lung drum este pe partea de sus.

 • Alfabetic: Traseele sunt sortate în ordine alfabetică.

Traseul de sortare Topo GPS

Sortarea traseelor pe distanța până la locația curentă.

Trasee de filtrare

De asemenea, este posibil să filtrați rutele pe locație și pe tipul de rută. Pentru a activa un filtru, atingeți butonul de filtrare din ecranul traseelor (chiar sub bara de căutare din partea dreaptă). Dacă filtrul este activat, butonul de filtrare are un fundal albastru, ca în figura de mai jos. Dacă filtrul este dezactivat, numai marginea butonului de filtrare este albastră, ca în figura de mai sus.

Traseu activat filtru Topo GPS

Un filtru este activat.

În figura de mai sus vedeți un exemplu de filtru activat. Sub bara de căutare din partea stângă vedeți o descriere a filtrului activ în prezent. Aici rutele sunt filtrate în funcție de locație, sunt afișate doar rute în limita a 100 km de locația curentă. Dacă atingeţi descrierea filtrului, puteţi modifica filtrul curent. Pentru a dezactiva filtrul, atingeți butonul de filtrare.

Pentru a edita un filtru, atingeţi butonul de filtrare pentru a activa filtrul. Apoi atingeți descrierea filtrului pentru a modifica filtrul curent. Următorul ecran va fi afișat în care puteți schimba filtrul curent:

Traseu de modificare a filtrului Topo GPS

Modificarea unui filtru.

Filtrare pe tipul traseului

În secțiunea „Tip traseu” puteți filtra rutele pe tipul de rută, cum ar fi, de exemplu, „Trasee de mers pe jos”. Dacă alegeți pentru „Toate rutele”, rutele nu sunt filtrate pe tipul de rută.

Filtrarea în funcție de locație

În secțiunea „Start sau finish» puteți modifica proprietățile filtrului de locație. Glisorul poate fi mutat pentru a determina distanța maximă dintre începutul sau sfârșitul unei rute afișate până la un anumit punct. Sub cursor, punctul este afișat. În exemplul de mai sus, aceasta este locația curentă. Dacă îl atingeți, puteți schimba punctul curent în:

 • Peste tot: Nu există filtrare pe locație.

 • Locația curentă: Sunt afișate numai rutele aflate la o anumită distanță de locația curentă.

 • Partea vizibilă a hărții: Numai rutele care se află în limitele părții vizibile în prezent a hărții principale sunt afișate în ecranul traseelor.

 • Locație personalizată: Dacă introduceți o locație personalizată sau coordonate sunt afișate numai rutele la o anumită distanță de locația introdusă.

Filtrarea pe lungimea traseului

În secțiunea „Lungime” puteți seta lungimea minimă și maximă a traseelor filtrate.