Routes samenvoegen

Routes samenvoegen betekent het combineren van twee of meer routes tot een nieuwe route. Als je bijvoorbeeld meerdere delen van een route hebt, wil je ze misschien combineren tot één route.

De eenvoudigste manier om routes samen te voegen is door naar het scherm met opgeslagen routes te gaan. Selecteer daar de gewenste routes. Tik vervolgens op het pictogram ‘Meer’ onderaan het scherm en kies ‘Samenvoegen in nieuwe route’. Er verschijnt een pop-up waarin je een titel voor de samengevoegde route kunt invoeren. Als u op ‘Opslaan’ drukt, krijgt u de details van de samengevoegde route te zien.

Samenvoegen met behulp van de routeplanner

Als alternatief kun je ook routes samenvoegen met behulp van de routeplanner. Open de routeplanner, stel de routeplanner opnieuw in en tik vervolgens op het pictogram ‘Meer’ in de planneroverlay. Kies hier voor ‘Route toevoegen’. Het scherm met opgeslagen routes wordt weergegeven. Tik op de gewenste route en kies ‘Join to planner’. Herhaal de vorige stap om meer routes aan de planner toe te voegen.

Als u in het venster van de routeplanner op ‘Opslaan’ drukt, wordt de opgeslagen route een combinatie van alle toegevoegde routes.