Waypoint details

Het waypointdetailsscherm verschijnt door op het icoon te van een waypoint dat op de kaart is geladen te tikken. U kunt dit scherm ook openen door op de infoknop (i) aan de rechterkant van een titel in het waypointsscherm te drukken.

Het scherm met waypointdetails van het waypoint ‘Stonehenge’ wordt hieronder weergegeven:

Waypoints details Topo GPS

Het waypointdetailsscherm van het waypoint ‘Hunebed D27’.

Rechtsboven in het scherm met waypointdetails vind je een kaartpictogram met een schuine streep. Als je op deze knop tikt, wordt het waypoint verwijderd van de hoofdkaart. Als het waypoint niet op de kaart is geladen, wordt een kaartpictogram zonder schuine streep weergegeven. Als u op dat pictogram tikt, wordt het waypoint op de kaart geladen en keert u terug naar de hoofdkaart.

Het waypointdetailsscherm bevat informatie over het waypoint, zoals de titel en de coördinaten. Indien beschikbaar vindt u hier ook een beschrijving, foto’s, een telefoonnummer en/of een URL.

De coördinaten worden in verschillende formaten weergegeven. U kunt de weergegeven coördinaattypen instellen via ‘Menu > Meer > Instellingen > Weergegeven coördinaattypen ‘. In het bovenstaande voorbeeld worden alleen WGS decimaal en RD getoond.

Het fysieke adres van een waypoint wordt ook weergegeven in het detailsscherm. Als het adres van een waypoint nog onbekend is, zal Topo GPS dit adres opzoeken in een database van Apple. Hiervoor moet je de optie Adressen inschakelen - automatisch zoeken in de instellingen. U moet ook verbonden zijn met het internet.

Onderaan het waypointdetailsscherm wordt een kleine kaart getoond met het waypoint ten opzichte van uw huidige locatie. Merk op dat deze kaart niet wordt weergegeven als u de locatietoegang voor Topo GPS hebt uitgeschakeld. Aan de linkerkant van de kaart bevindt zich een planknop. Als u op de planknop drukt, wordt er een route gepland vanaf uw huidige locatie naar het waypoint met het vervoermiddel dat onder de planknop wordt weergegeven. Als u op de vervoermiddelknop onder de planknop tikt, kunt het vervoermiddel wijzigen.

Met de knop rechtsboven in het waypointdetailsscherm kunt u een waypoint op de kaart laden of van de kaart verwijderen.

Onderaan het waypointdetailsscherm vindt u een werkbalk met de volgende knoppen: