Waypoints van de kaart halen

U kunt waypoints van de kaart verwijderen, via het waypoints scherm, het waypoint quick actions-menu en het waypoint-detailscherm.

Waypoints-scherm

Via het waypointsscherm (Menu > Waypoints) kunt u waypoints van de kaart halen. Een voorbeeld van het waypointsscherm is weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Waypoints van de kaart halen Topo GPS

De grijze achtergrondkleur geeft aan dat het waypoint ‘Hunebed D27’ op de kaart is geladen.

De grijze achtergrondkleur van het waypoint ‘Hunebed D27’ geeft aan dat deze momenteel op de kaart is geladen.

Als u tikt op een waypointonderdeel met een grijze achtergrondkleur, wordt het onmiddellijk van de kaart gehaald. De grijze achtergrondkleur verdwijnt.

U kunt ook alle geladen waypoints in één keer van de kaart halen. Druk hiervoor op ‘Meer’ (de cirkel rechtsboven met drie stippen) om het menu ‘Meer’ in het waypointsscherm te openen. Druk vervolgens onderaan het menu op ‘Haal alle van kaart’.

Alle waypoints van kaart verwijderen Topo GPS

Het meer menu in het waypointsscherm met de optie ‘Alle van kaart halen.

Waypoint quick actions menu

Als u lang drukt op een waypoint dat op de kaart is geladen, verschijnt er een menu naast het waypoint. Tik in dit menu ‘Verwijderen van kaart’ om het waypoint van de kaart te verwijderen.

Waypoint-details scherm

Het is ook mogelijk om een waypoint van de kaart te verwijderen via het waypointdetailsscherm. Tik op het waypointicoon van een waypoint dat op de kaart is geladen om het detailsscherm te openen. Of tik op de infoknop (i) van een waypoint in het waypointsscherm om het detailsscherm te openen. Tik in waypointdetailsscherm rechtsboven op ‘Haal van kaart’.