Planificarea unui traseu pe o rețea de noduri de biciclete

O rețea de noduri de biciclete este o colecție de noduri numerotate și conexiuni între ele. Un semn cu numărul nodului este plasat la locația unui nod. De asemenea, arată direcția către nodurile din apropiere. Conexiunile sunt, de asemenea, marcate cu semne. O rețea de noduri de biciclete permite navigarea ușoară, deoarece un traseu poate fi descris de numerele nodului.

Rețelele de noduri pentru biciclete pot fi găsite în Olanda, Belgia și Germania.

Pentru a planifica o rută peste o reţea de noduri pentru biciclete, încărcaţi mai întâi reţeaua nodurilor bicicletei pe hartă prin Meniu > Straturi > Rețeaua nodurilor Bicycle. Apoi atingeți un nod de bicicletă și atingeți „Planificați un traseu”.

Alternativ, deschideți planificatorul de rute și setați mijloacele de transport la „Rețeaua nodurilor bicicletelor”.

Atingeţi ulterior nodurile dorite pentru biciclete pentru a planifica un traseu. Un exemplu este prezentat mai jos:

Ecran plan traseu Topo GPS

Planificarea unui traseu pe o rețea de noduri de biciclete.

Traseul este planificat pe dispozitivul dvs., de aceea nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru planificarea rutelor pe o rețea de noduri de biciclete.

Ca și în cazul planificării traseului prin crearea manuală a punctelor de traseu pe hartă, este posibilă și mutarea, inserarea și eliminarea punctelor de traseu

Dacă apăsați lung pe o conexiune între noduri, puteți adăuga, de asemenea, un punct de traseu pe o conexiune.

În suprapunerea planificatorului de rute puteți vedea lista nodurilor pe care trebuie să le urmați. Puteți glisa această listă spre stânga și spre dreapta.

Dacă ați terminat de planificat un traseu, puteți apăsa pe „Salvați” pentru a salva ruta. Dacă atingeți „< Hartă”, ruta nu va fi salvată. Veți reveni la ecranul principal și harta va mări ruta planificată.

Ecran plan traseu Topo GPS

Ruta planificată a rețelei nodului de biciclete de pe ecranul principal.