Reitin laajentaminen

Jos haluat pidentää reittiä, siirry ensin reitin tiedot -näyttöön ja napauta Muokkaa > Muokkaa reitti ä näytön oikeassa alakulmassa.

Reitti ladataan reittisuunnittelijaan. Varmista, että kuljetusvälineet on asetettu oikein.

Reitin jatkaminen lopussa

Jos haluat jatkaa reittiä lopussa, napauta viimeistä reittipistettä niin, että se muuttuu valituksi ja vihreäksi. Voit nyt lisätä reittipisteen painamalla pitkää karttaa. Sininen reittipiste tulee näkyviin kuten alla olevassa esimerkissä:

Reitin laajentaminen Topo GPS

Niin kauan kuin pidät sormeasi kartalla, voit vetää sinisen reittipisteen haluamaasi paikkaan.

Jos vapautat sormesi, reitti piirretään vihreästä reittipisteestä lisätyyn reittipisteeseen. Lisätty reittipiste valitaan ja värjätään vihreäksi. Alla on esimerkki reitin laajentamisesta yllä olevassa kuvassa.

Reitin laajentaminen Topo GPS

Reitti laajennetaan lisättyyn reittipisteeseen.

Halutessasi voit laajentaa reittiä entisestään lisäämällä lisää reittipisteitä.

Voit nyt tallentaa laajennetun reitin painamalla ”Tallenna” näytön oikeassa yläkulmassa. Tallennettu reitti tallennetaan aina uutena reittinä.

Reitin jatkaminen alussa

Reitin jatkaminen alussa on hieman monimutkaisempaa. Siirrä kartta reitin aloituspisteeseen. Nollaa sitten reittisuunnittelija niin, että reittiä ei enää ladata. Suunnittele haluttu ensimmäinen osa alkuperäisen reitin aloituspisteeseen. Kun olet valmis, napauta ”Lisää” -kuvaketta suunnittelijan peittokuvassa ja valitse ”Lisää reitti”. Valitse alkuperäinen reitti ja valitse ”Liity suunnittelijaan”, jotta alkuperäinen reitti lisätään suunnittelijaan.

Voit nyt tallentaa laajennetun reitin painamalla ”Tallenna” näytön oikeassa yläkulmassa.