Reittien haku

Reitit-näytön ”Reitit” ja ”Jaettu” -välilehdessä voit etsiä reittejä kirjoittamalla avainsanoja hakupalkkiin ja käyttämällä suodattimia . Lisäksi voit lajitella reitit eri tavoin.

Reittien etsiminen avainsanoilla

Jos kirjoitat avainsanan reittiluettelon yläosassa olevaan hakupalkkiin, näytetään vain reitit, joilla on avainsana sen otsikossa, kuvauksessa tai tekijässä. Etsintä on tunteeton tapaus. Jos haet kansiosta, näytetään myös kaikki jälkeläisten kansioiden hakutulokset. Jos suodatin on käytössä, haku rajoittuu suodatettuun reittiin.

Reittihaku Topo GPS

Etsimällä ’Stone’

Reittien lajittelu

Hakupalkin alapuolella olevan kansio/suodatinpalkin alapuolella nykyinen lajittelutapa näkyy keskellä. Jos napautat lajittelupainiketta, voit muuttaa nykyistä lajittelutapaa seuraavien välillä:

 • Mukautettava järjestys: Reitit lajitellaan muokattavissa järjestyksessä. Jos et muuttanut tilausta manuaalisesti, viimeisimmät lisätyt reitit ovat päällä.

 • Lähimpänä päälle: Reitit lajitellaan niiden alku- tai päätepisteen etäisyyden mukaan nykyiseen sijaintiin, lähin on päällä.

 • Uusin päälle: Reitit lajitellaan niiden luomisajan mukaan, uusin on päällä.

 • Pisin päällä: Reitit lajitellaan pituuden mukaan, pisin on päällä.

 • Lyhin päälle: Reitit lajitellaan pituuden mukaan, lyhin on päällä.

 • Vanhimmat päälle: Reitit lajitellaan niiden luomisajan mukaan, vanhin on päällä.

 • Viimeisimpänä päivitetty päälle: Reitit lajitellaan sen mukaan, milloin niitä viimeksi muutettiin, viimeisimpänä vaihdettuja reittejä on päällä.

 • Vähiten hiljattain päivitetty päälle: Reitit lajitellaan sen mukaan, milloin niitä viimeksi muutettiin, pisimpään menoon muuttuneet reitit on päällä.

 • Aakkosjärjestyksessä: Reitit lajitellaan aakkosjärjestyksessä.

Reitin lajittelu Topo GPS

Lajittelu reitit etäisyys nykyiseen paikkaan.

Reittien suodatus

Reittejä on myös mahdollista suodattaa sijainnilla ja reittityypillä. Ota suodatin käyttöön napauttamalla reititinäytössä olevaa suodatinpainiketta (oikeassa reunassa olevan hakupalkin alapuolella). Jos suodatin on käytössä, suodatinpainikkeella on sininen tausta, kuten alla olevassa kuvassa. Jos suodatin on poistettu käytöstä, vain suodatinpainikkeen reuna on sininen, kuten yllä olevassa kuvassa.

Reittisuodatin Topo GPS

Suodatin on käytössä.

Yllä olevassa kuvassa näet esimerkin käytössä olevasta suodattimesta. Vasemmanpuoleisen hakupalkin alapuolella näet kuvauksen aktiivisesta suodattimesta. Tässä reitit suodatetaan sijaintiin, vain 100 kilometrin säteellä nykyisestä sijainnista näkyvät reitit. Jos napautat suodattimen kuvausta, voit muokata nykyistä suodatinta. Poista suodatin käytöstä napauttamalla suodatinpainiketta.

Jos haluat muokata suodatinta, ota suodatin käyttöön napauttamalla suodatinpainiketta. Muokkaa nykyistä suodatinta napauttamalla suodattimen kuvausta. Näyttöön tulee seuraava näyttö, jossa voit muuttaa nykyistä suodatinta:

Reittisuodatin muokkaa Topo GPS

Suodattimen muokkaaminen.

Suodatus reitityypillä

”Reittityyppi” -osiossa voit suodattaa reitityypin reitit, kuten esimerkiksi ’Kävelyreitit’. Jos valitset ”Kaikki reitit”, reittejä ei suodateta reitityypin mukaan.

Suodatus sijaintiin

Osassa ”Käynnistä tai viimeistely” voit muuttaa sijaintisuodattimen ominaisuuksia. Liukusäädintä voidaan siirtää määrittämään näytettävän reitin alun tai viimeistelyn enimmäisetäisyys tiettyyn pisteeseen. Liukusäätimen alapuolella piste näkyy. Yllä olevassa esimerkissä tämä on nykyinen sijainti. Jos napautat sitä, voit muuttaa nykyisen pisteen:

 • Kaikkialla: Paikalla ei ole suodatusta.

 • Nykyinen sijainti: Vain tietyllä etäisyydellä nykyisestä sijainnista näkyvät reitit näytetään.

 • Näkyvä osa karttaa: Reiteillä srceen näkyy vain reitit, jotka ovat pääkartan tällä hetkellä näkyvän osan rajoissa.

 • Mukautettu sijainti: Jos annat mukautetun sijainnin tai koordinaatit, näytetään vain tietyn etäisyyden sisällä annetusta sijainnista.

Suodatus reitin pituudella

Osassa ”Pituus” voit asettaa suodatettujen reittien minimaalisen ja maksimipituuden.