Reittien jakaminen Topo GPS

Voit jakaa reitin Topo GPS:n kanssa niin, että :ref:`muut Topo GPS -käyttäjät voivat tuoda <ss-routes-import-shared>`sen. Vain reitit, jotka olet tallentanut tai suunnitellut itse, voidaan jakaa.

Yhteiset reitit, mukaan lukien sen kuvat, näkyvät kaikille Topo GPS -käyttäjille, ja ne voivat tulevaisuudessa olla käytettävissä verkkosivulla.

Jos haluat jakaa reitin Topo GPS:n kanssa, napauta :ref:`reitin tiedot -näytön <sec-route-details>`alareunassa olevaa vientikuvaketta.

Valitse sitten ”Geodata” viennin ponnahdusikkunassa ja napauta Vie reitti. Näyttöön tulee jako-ponnahdusikkuna, jossa voit valita sovelluksia, kuten alla olevassa esimerkissä:

Reitin jakaminen Topo GPS:llä

Osuus ponnahdusikkuna reitin viennin jälkeen.

Jaa jaetun ponnahdusikkunan ”Jaa Topo GPSin kanssa”. Sitten tulee uusi ponnahdusikkuna, jossa voit vahvistaa reitin jakamisen Topo GPS: llä.

Reitin jakaminen Topo GPS:llä

Osuus Topo GPS ponnahdusikkunaan

Jos napautat ”Jaa” tässä ponnahdusikkunassa, reitti jaetaan Topo GPS:n kanssa ja se näkyy muille käyttäjille Jaetut reitit -näytössä (Valikko > Reitit > Jaetut reitit).

Reitin jakaminen Topo GPS:llä

Reitti Denny puu jaettiin Topo GPS

Jaetun reitin muuttaminen

Jos haluat muokata jaettua reittiä, sinun on muokattava sitä laitteellasi ja jaettava se uudelleen.

Yhteisen reitin poistaminen

Jos olet vahingossa jakanut reitin ja haluat poistaa jaetun reitin, avaa ensin jaetun reitin reitin tietonäyttö. Tämä voidaan tehdä Reittipainikkeella > Tallennetut reitit > Tiedot -painikkeella kohteen vieressä tai napauttamalla ladatun reitin reittiriviä päänäytössä. Napauta sitten reitin tiedot -näytössä kartan alapuolella olevaa otsikko-osiota avataksesi reitin lisätiedot -näytön. Jos vierität alaspäin, löydät painikkeen ”Poista jaettu reitti”. Jos napautat sitä ja vahvistat poiston, reitti poistetaan Topo GPS -palvelimelta. Se ei enää näy jaettujen reittien näytössä.

Jos tämä ei onnistu, voit myös lähettää viestin osoitteeseen support@topo-gps.com.