Routedetails

Door op de informatieknop (i) aan de rechterkant van een routetitel te tikken in het tabblad ‘Routes’ van het routesscherm verschijnt het routedetailsscherm.

Als u een route op de kaart hebt geladen, kunt u ook het routedetailsscherm openen door op de routecurve te tikken.

Het routedetailsscherm van de route ‘Carnedd Llewelyn’ wordt hieronder weergegeven:

Routedetails Topo GPS

Het routedetailsscherm van de route ‘Carnedd Llewelyn’.

Als u op het kaartpictogram met de schuine streep rechtsboven tikt, wordt de route van de kaart verwijderd. Als de route niet op de kaart is geladen, wordt in plaats daarvan een kaartpictogram weergegeven. Als u op het kaartpictogram tikt, wordt de route op de kaart geladen en keert u terug naar de kaart.

Bovenaan het routedetailsscherm wordt een kaart met de route weergegeven.

Vervolgens ziet u de titel, het type route, de afstand, de tijd (als de route is opgenomen) en auteur. Als u op dit item tikt, kunt u aanvullende details van een route bekijken.

Een omschrijving en foto’s worden getoond als deze aanwezig zijn. Als u op een foto tikt, wordt deze in een volledig scherm weergegeven en kunt u door de foto’s bladeren zoals in een diavoorstelling.

Vervolgens, indien aanwezig worden een hoogte-, een snelheids- en/of een afstandsprofiel weergegeven. U kunt op deze profielen tikken om het profiel gedetailleerder te bekijken en aanvullende informatie over hoogte, snelheid en afstand te bekijken.

Als u verder naar beneden scrollt naar het gedeelte ‘Tegels op huidige kaart’, kunt u de kaarttegels van een route downloaden.

Onderaan het routedetailsscherm zit een werkbalk met de volgende knoppen:

  • ‘< ‘and’ >’ knoppen: Hiermee kunt u heen en weer bladeren door de routedetails van een verzameling routes.

  • Prullenbakknop: Als u op deze knop tikt, kunt u de huidige route van uw apparaat verwijderen.

  • Exporteerknop: Als u op deze knop tikt, kunt u de route exporteren.

  • Wijzig knop: Als u op deze knop tikt, wordt er een pop-up voor bewerken weergegeven met verschillende opties om de route te wijzigen.