Kaarttegels van een route downloaden

U kunt de kaarttegels van een route downloaden door naar beneden te scrollen in het routedetailsscherm naar de sectie ‘Tegels op huidige kaart’. Hieronder ziet u een voorbeeld:

Kaarttegels downloaden van een route Topo GPS

Het percentage offline beschikbare kaarttegels geeft het percentage kaarttegels aan dat relevant is voor de route die op uw apparaat zijn opgeslagen. Dit percentage geldt alleen voor de kaart die momenteel zichtbaar is in het kaartscherm. Als het percentage 100% is, betekent dit dat alle kaarttegels die nodig zijn om de route op de kaart weer te geven offline beschikbaar zijn.

Tik op de knop ‘Download’ om de kaarttegels te downloaden. Het wordt aanbevolen om alle kaarttegels op een WiFi-verbinding te downloaden voordat je naar buiten gaat om de route te volgen. In dat geval kunt u er zeker van zijn dat het deel van de kaart dat relevant is voor de route toegankelijk is op alle zoomniveaus, ook als u geen verbinding hebt met internet.

Op de downloadknop wordt een schatting weergegeven van de grootte van de download en de benodigde hoeveelheid opslagruimte.

Als u op de downloadknop hebt getikt, geeft de knop aan hoeveel tegels er nog moeten worden gedownload. U kunt het downloaden afbreken door op ‘Stop download’ te tikken. Als alle kaarttegels die relevant zijn voor de route zijn gedownload, staat op de knop ‘Volledig gedownload’ zoals u hieronder kunt zien:

Routedetails Topo GPS

Alle kaarttegels die relevant zijn voor de route zijn offline beschikbaar gemaakt.