Εισαγωγή σημείων

Είναι δυνατή η εισαγωγή σημείων αναφοράς στο Topo GPS στις ακόλουθες μορφές αρχείων: gpx, kml/kmz, csv και geojson. Τα αρχεία αυτών των τύπων μπορούν επίσης να εισαχθούν εάν είναι συμπιεσμένα σε ένα αρχείο zip.

Για να εισαγάγετε σημεία αναφοράς, μπορείτε να προσπαθήσετε να πατήσετε ένα εικονίδιο αρχείου. Τις περισσότερες φορές θα εμφανιστεί ένας επιλογέας εφαρμογών. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε “Άνοιγμα με Topo GPS” ή “Αντιγραφή στο Topo GPS” και το αρχείο θα εισαχθεί στο Topo GPS.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε την οθόνη σημείων αναφοράς στο Topo GPS (Μενού > Σημεία αναφοράς) και να πατήσετε Περισσότερα > Εισαγωγή αρχείου. Στη συνέχεια, θα ανοίξει η εφαρμογή αρχείων. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ένα χώρο αποθήκευσης στο cloud, όπως το iCloud, το Dropbox, το OneDrive ή το Google Drive. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στα αρχεία σας και να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να εισαγάγετε.

Εάν τα σημεία αναφοράς εισήχθησαν με επιτυχία, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη του χάρτη και ο χάρτης θα μεγεθύνει στα εισαγόμενα σημεία αναφοράς. Στην οθόνη σημείων (Μενού > Σημεία αναφοράς) όλα τα εισαγόμενα σημεία αναφοράς μπορούν να βρεθούν σε έναν πρόσφατα δημιουργημένο φάκελο.

Πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο γεωδεδομένων από το iMessage εξηγείται σε ξεχωριστή ενότητα.