Reittipisteiden poistaminen kartalta

Voit poistaa reittipisteitä kartalta reittipisteiden näytön, reittipisteen pikatoimintojen valikon ja reittipisteen tietonäytön kautta.

Reittipisteiden näyttö

Reittipisteiden näytöllä (Valikko > Reittipisteet) voit poistaa reittipisteitä kartalta. Esimerkki reittipisteiden näytöstä näkyy alla olevassa kuvassa:

Reittipisteet poistetaan kartalta Topo GPS

Harmaa taustaväri osoittaa, että reittipiste ”Reittipiste A” on ladattu kartalle.

Reittipisteen ”Waypoint A” harmaa taustaväri osoittaa, että se on tällä hetkellä ladattu kartalle.

Jos napautat reittipisteen kohdetta, jonka taustaväri on harmaa, se poistetaan välittömästi kartalta. Harmaa taustaväri katoaa.

Voit myös poistaa kaikki ladatut reittipisteet kartalta kerralla. Jos painat ”Lisää” (oikeassa yläkulmassa kolme pistettä) avataksesi ”Lisää” -valikon reittipisteet-näytössä. Paina sitten ”Poista kaikki kartalta” valikon alaosassa.

Reittipisteet poista kaikki kartalta Topo GPS

Lisää valikko reittipisteet-näytössä ”Poista kaikki kartalta” -vaihtoehdolla.

Reittipisteen pikatoiminnot -valikko

Jos painat pitkää reittipistettä, joka on ladattu kartalle, reittipisteen viereen tulee valikko. Napauta tässä valikossa Poista kartalta reittipiste poistaaksesi reittipisteen kartalta.

Reittipisteen tiedot -näyttö

On myös mahdollista poistaa reittipiste kartalta :ref:`reittipisteen tietoruudun <ss-waypoint-details>`kautta. Avaa tietonäyttö napauttamalla kartalle ladatun reittipisteen kuvaketta. Voit myös avata tietonäytön napauttamalla reittipisteen tietopainiketta (i) reittipisteiden näytössä. Valitse reittipisteen tiedot -näytössä oikeassa yläkulmassa ”Poista kartalta”.