Reittipisteiden poistaminen

Jos haluat poistaa reittipisteen laitteesta, sinun on ensin avattava reittipisteen tiedot -näyttö.

Voit tehdä tämän painamalla reittipisteiden näytössä olevan reittipisteen otsikon oikealla puolella olevaa tietopainiketta tai napauttamalla kartalle ladattua reittipistettä.

Voit poistaa reittipisteen painamalla roskakorikuvaketta reittipisteen tietojen näytön alareunassa. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa sinun on vahvistettava poisto alla esitetyllä tavalla:

Reittipisteet poista Topo GPS

Reittipisteen poistaminen.

Jos painat ”Poista”, reittipiste ja kaikki sen valokuvat poistetaan laitteeltasi.

Jos olet ottanut iCloud-reittipisteiden synkronoinnin käyttöön, reittipiste poistetaan myös iCloudista ja kaikista saman iCloud-tilin kanssa synkronoiduista laitteista.

Reittipisteiden näytöstä on myös mahdollista poistaa useita reittipisteitä kerralla. Paina reittipisteen kohdetta pitkään tai siirry valintatilaan napauttamalla ”Lisää > Valitse”. Valitse sitten reittipisteet, jotka on poistettava. Seuraavaksi paina ruudun alareunassa olevaa roskakorikuvaketta ja vahvista poisto.

Jos haluat poistaa vain reittipisteen kartalta (eikä laitteesta), sinun on napautettava karttakuvaketta, jossa on vinoviiva reittipisteen tietonäytön oikeassa yläkulmassa.