Reittipisteen tiedot

Reittipisteen tiedot -näyttö tulee näkyviin napauttamalla kartalle ladatun reittipisteen kuvaketta. Voit avata tämän näytön myös painamalla :ref:`reittipisteiden <ss-waypoint-load>`näytössä olevan otsikon oikealla puolella olevaa tietopainiketta (i).

Reittipisteen tietoruutu ”Stonehenge” näkyy alla:

Reittipisteiden tiedot Topo GPS

Reittipisteen tiedot reittipisteen ”Stonehenge’ näyttö.

Reittipisteen tietoruudun oikeassa yläkulmassa on karttakuvake, jossa on vinoviiva. Jos napautat tätä painiketta, reittipiste poistetaan pääkartalta. Jos reittipistettä ei ole ladattu kartalle, näytetään karttakuvake, jossa on kauttaviiva. Jos napautat kyseistä kuvaketta, reittipiste ladataan kartalle ja palaat pääkartalle.

Reittipisteen tiedot -näytössä on tietoja reittipisteestä, kuten otsikon ja koordinaatit. Jos saatavilla löydät täältä myös kuvaus, valokuvat, puhelinnumero ja/tai URL-osoite.

Koordinaatit näkyvät eri muodoissa. Voit määrittää näytetyt koordinaattityypit valitsemalla Valikko > Lisää > Asetukset > Näytetyt koordinaattityypit’. Yllä olevassa esimerkissä näytetään vain WGS:n desimaali ja OSNG.

Reittipisteen fyysinen osoite näkyy myös tietonäytössä. Jos reittipisteen osoite on vielä tuntematon, Topo GPS etsii tämän osoitteen Applen tietokannasta. Tätä varten sinun on otettava käyttöön vaihtoehto Osoitteet - etsi automaattisesti asetuksista . Sinun on myös oltava yhteydessä internetiin.

Reittipisteen tietojen näytön alareunassa näkyy pieni kartta, jossa näkyy reittipiste suhteessa nykyiseen sijaintiin. Huomaa, että tämä kartta ei näy, jos olet poistanut sijaintitiedot Topo GPS: n käytöstä. Kartan vasemmassa reunassa on suunnitelmanappi. Jos painat suunnitelmapainiketta, reitti suunnitellaan nykyisestä sijainnistasi reittipisteeseen, jossa kuljetustila näkyy suunnitelmapainikkeen alapuolella. Jos napautat kuljetustilapainiketta suunnitelmapainikkeen alapuolella, voit muuttaa kuljetustilaa.

Reittipisteen tietoruudun oikeassa yläkulmassa olevan painikkeen avulla voit ladata reittipisteen kartalle tai poistaa sen kartalta.

Reittipisteen tietojen näytön alareunassa on työkalurivi, jossa on seuraavat painikkeet:

  • ’<’ ja ’>’ -painike: Voit selata reittipisteiden luetteloa tai kartalle ladattujen reittipisteiden kautta.

  • Roskakori: Jos painat tätä painiketta, näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko poistaa reittipisteen laitteesta.

  • Vienti-painike: Jos painat tätä painiketta, näyttöön tulee vientiponnahdusikkuna, jonka avulla voit viedä reittipisteen.

  • ’Edit’: Voit muokata reittipistettä.