Reittipisteiden lataaminen

Jos haluat ladata laitteellesi tallennettuja reittipisteitä kartalle, sinun on ensin avattava reittipisteiden näyttö. Voit avata reittipisteiden näytön painamalla valikossa”Reittipisteitä”. Esimerkki reittipisteiden näytöstä näkyy alla:

Reittipisteiden lataaminen Topo GPS

Reittipisteiden näyttö (Valikko > Reittipisteet).

Reittipisteiden näytössä näkyy luettelo reittipisteistä, jotka on tallennettu paikallisesti laitteeseen. Vasemmalla puolella on kuvattu reittipisteen kuvake, tässä tapauksessa punainen ympyrä. Sen vieressä näet otsikon. Otsikon alapuolelta löydät tietoa sijainnista ja luomispäivästä. Jos painat luettelossa olevaa kohdetta, vastaava reittipiste ladataan kartalle ja palaat karttanäytölle.

Esimerkkinä ladataan nyt reittipiste ”Stonehenge’. Kun olet painanut reittipisteluettelossa olevaa ”Stonehenge” -kohtaa, palaat kartalle ja tilanne on seuraava:

Reittipisteiden lataaminen Topo GPS

Reittipiste ”Stonehenge” on ladattu kartalle.

Kuvassa näkyy, että kartassa näkyy reittipiste, jossa on punainen ympyrä kuvake ja otsikko. Jos napautat reittipisteiden kuvaketta, voit tarkastella reittipisteen tiedot -näyttöä.

Kartalle ladatut reittipisteet saavat reittipisteen näytössä harmaan taustavärin. Alla on esimerkki:

Reittipisteiden lataaminen Topo GPS

Harmaa taustaväri osoittaa, että reittipiste ”Stonehenge” on ladattu kartalle.

Kartalle on myös mahdollista ladata useita reittipisteitä kerralla. Tämä selitetään yksityiskohtaisesti osiossa Reittipisteiden valitseminen. Yhteenvetona: siirry valintatilaan painamalla ’Enemmän (ympyrä, jossa on kolme pistettä) > Valitse’ reittipisteiden näytön oikeassa yläkulmassa. Valitse sitten haluamasi reittipisteet napauttamalla niitä. Paina sitten ”Kartta” -painiketta näytön alareunassa lataamaan valitut reittipisteet kartalle.

Seuraavassa osassa selitämme, miten reittipisteet poistetaan kartalta.