Trasee

În secțiunea „Rute” din setări puteți activa și dezactiva marcajele distanței rutei, markerii cursului de rută și instrucțiunile rostite pentru rutele rețelei de noduri.

Markerii distanței traseului

Markerii distanței traseului sunt markeri care apar pe traseu la intervale regulate pentru a afișa distanța de la punctul de pornire. Dacă activați acest comutator, acești markeri vor apărea pe toate rutele încărcate pe harta principală. Un exemplu este prezentat în figura de mai jos:

Setări ecran Topo GPS

Marcajele distanței traseului sunt activate.

Markeri de curs de traseu

Markerii cursului de traseu sunt markeri care apar pe traseu la intervale regulate pentru a arăta cursul (direcția traseului în raport cu nordul adevărat) în punctul markerului. Dacă activați acest comutator, acești markeri vor apărea pe toate rutele încărcate pe harta principală. Un exemplu este prezentat în figura de mai jos:

Setări ecran Topo GPS

Markerii cursului de traseu sunt activate.

Instrucțiuni vorbite

Dacă ați încărcat o rețea de noduri pe hartă și ați încărcat un traseu de-a lungul acestor noduri pe hartă, nodurile vor apărea pe tabloul de bord. Dacă activați „Instrucțiuni vorbite” și sunteți aproape de nodul următor, o voce vă va spune nodul de care vă apropiați și nodul viitoare. Ecranul trebuie pornit pentru ca acest lucru să funcționeze, prin urmare acest lucru este util numai în combinație cu dezactivarea blocării automate a ecranului.