Uitschakelen kaartscherm

Met de instelling ‘Automatisch slot ‘in de instellingen kunt u bepalen of het hoofdscherm automatisch moet worden uitgeschakeld en geblokkeerd na een periode van inactiviteit door iOS. Als u deze instelling uitschakelt, wordt het hoofdscherm niet uitgeschakeld.

Stel dat u uw iPhone op uw fiets monteert. Dan kan het handig zijn dat het hoofdscherm continu inschakelt blijft. Dus in dat geval moet uw ‘Automatisch ‘slot uitschakelen.

Als u de oriëntatie van een iPhone in de normale (staande) richting hebt vastgezet, verschijnt de optie ‘Afdekken camera’.

Als u de instelling ‘Afdekken camera’ inschakelt, wordt het kaartscherm automatisch uitgeschakeld als u de camera aan de voorkant bedekt. Het scherm verschijnt direct wanneer de camera niet langer is afgedekt.

Het wordt aanbevolen om de optie ‘Afdekken camera’ in te schakelen als u naar buiten gaat. Wanneer u uw iPhone in uw zak stopt, wordt het scherm onmiddellijk uitgeschakeld, waardoor energie wordt bespaard. Als u ook de optie automatisch slot uitschakelt, verschijnt het kaartscherm onmiddellijk wanneer u uw iPhone tevoorschijn haalt.

Houd er rekening mee dat als het automatisch slot uitgeschakeld is, u uw wachtwoord niet in te voeren hoeft wanneer het scherm weer verschijnt. Dit is handig, maar het is ook minder veilig.