Κύρια οθόνη

Αν ανοίξετε την εφαρμογή Topo GPS, θα εμφανιστεί μια οθόνη με χάρτη. Αυτή είναι η κύρια οθόνη. Ένα παράδειγμα παρουσιάζεται παρακάτω:

Topo GPS κύρια οθόνη

Η κύρια οθόνη του Topo GPS. Ο κόκκινος δείκτης υποδεικνύει την τρέχουσα θέση σας.

Στο κάτω μέρος της κύριας οθόνης μπορείτε να βρείτε μια μπάρα με μετρητές που είναι το ταμπλό. Αν τραβήξετε το ταμπλό προς τα πάνω, θα εμφανιστεί το μενού.

Ο κόκκινος δείκτης με το βέλος μέσα υποδεικνύει την τρέχουσα θέση σας στο χάρτη.

Η ετικέτα στην επάνω αριστερή πλευρά του χάρτη υποδεικνύει τα ποσοστά προσπελάσιμων πλακίδια χάρτη χωρίς σύνδεση της περιοχής που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή. Πατώντας αυτήν την ετικέτα μπορείτε να κάνετε λήψη χαρτών για χρήση εκτός σύνδεσης.

Στην κάτω δεξιά γωνία του χάρτη μπορείτε να βρείτε μια ένδειξη κλίμακας. Χρησιμοποιώντας την ένδειξη κλίμακας μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα την απόσταση μεταξύ δύο σημείων στο χάρτη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χάρακα χάρτη για να μετρήσετε αποστάσεις και γωνίες με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στην κάτω αριστερή γωνία του χάρτη θα βρείτε τα πνευματικά δικαιώματα του τρέχοντος χάρτη. Αν πατήσετε αυτή την ετικέτα είτε θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο είτε απευθείας στην οθόνη πληροφοριών πνευματικών δικαιωμάτων του χάρτη. Στο αναδυόμενο παράθυρο μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πληροφοριών πνευματικών δικαιωμάτων ή υπομνήματος. Για ορισμένους χάρτες εμφανίζεται επίσης μια καρτέλα σφάλματος χάρτη, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναφέρετε τα σχόλιά σας στο χάρτη.