Koordinater

I afsnittet ›Koordinater‹ i indstillingerne kan du bestemme, hvilke koordinattyper der vises i appen. De viste koordinattyper i skærmbilledet med oplysninger om waypoint, den :ref:`aktuelle placeringsskærm <sec-posmarker>`og :ref:`koordinatpanelet <ss-coordinate-panel>`bestemmes af denne indstilling.

Hvis du trykker på viste koordinattyper, vises en skærm, hvor du kan aktivere og deaktivere koordinattyper. Et eksempel på denne skærm er vist nedenfor:

Viste koordinattyper Topo GPS

Indstilling af de viste koordinattyper.

I ovenstående figur er kun WGS84 decimal og Ordnance Survey national gitter aktiveret. Med håndtagene på højre side kan du bestemme rækkefølgen af de viste koordinater. Hvis du går til skærmbilledet med oplysninger om waypoint, kan du se i afsnittet „Koordinater“, at også kun disse koordinattyper vises:

Viste koordinattyper Topo GPS

Kun WGS84-decimal- og Ordnance Survey National Grid koordinater vises på skærmbilledet med detaljer om waypoint.

Som et andet eksempel vi nu aktivere andre koordinattyper, MGRS, WGS84 grad, minutter sekunder, og UTM. Indstillingsskærmen ser så ud som følger:

Viste koordinattyper Topo GPS

Indstilling af de viste koordinattyper.

I skærmbilledet med detaljer om waypoint viser afsnittet ›Koordinater‹ kun MGRS, WGS84 graders minutter sekunder og UTM koordinater:

Viste koordinattyper Topo GPS

Kun MGRS, WGS84 graders minutter sekunder og UTM koordinater vises.