Topo GPS

Maak van je iPhone, iPad of Android telefoon een volwaardig GPS apparaat met de topografische kaart van België.

Dé GPS app

Maakt van je iPhone of Android telefoon een volwaardig GPS apparaat. Geeft offline toegang tot de zeer gedetailleerde topografische kaart van België (Cartoweb van het NGI). Kan routes plannen, opnemen en inladen.

Ideaal voor wandelen, fietsen, mountainbiken, geocaching, en andere buitenactiviteiten.

Functies Topo GPS

Waarom nog een GPS apparaat aanschaffen als je Topo GPS kan installeren. Topo GPS bevat alle functies van een normaal GPS apparaat, voor veel minder geld, met een betere kaart en eenvoudiger bediening. In gunstige omstandigheden is de nauwkeurigheid van de plaatsbepaling ongeveer 5 m.
 • Kaart

  Topografische kaart van België vanaf schaal 1:2500, geproduceerd door het NGI. Meest gedetailleerde kaart van België met ondermeer de kleinste bospaden, hoogtelijnen, en kenmerken in het landschap.
 • Offline beschikbaar

  Getoonde kaarten worden automatisch opgeslagen voor offline gebruik. Ook kunnen alle kaarten van een bepaald gebied eenvoudig worden gedownload voor offline gebruik.
 • Routes plannen, downloaden en opnemen

  Plannen van routes door het uitzetten van routepunten op kaart, Uw wandeling of fietstocht opnemen en de route terugbekijken. Importeren en delen van gpx routes. Gratis toegang tot grote verzameling wandelroutes en fietsroutes (momenteel alleen iOS).
 • Waypoints

  Waypoints kunnnen direct vanaf kaart worden aangemaakt, en door het invoeren van wgs of rd coördinaten. Uw verzameling waypoints en routes blijven overzichtelijk door ze te op te slaan in mappen.
 • Uit te breiden met meer kaarten

  De topografische kaarten van Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, en de OpenStreetMap wereldkaart zijn als in-app aankoop verkrijgbaar.

Recensies

Lees ook onze recensies in de App Store en in Google Play.
De gilde der gouden gieters: Topo is top
Uitstekende app om wandelingen uit te stippelen! Werkt zeer nauwkeurig.
c-invest: Prijs / Kwaliteit is dit een schitterende app
Werkt zeer goed. Alleen spijtig dat je de Topo kaart voor gans Belgie niet. definitief in 1 keer aan een betaalbare prijs kan aankopen.
T. van Boven: Schitterend voor wandelaars
Schitterende app voor de wandelaar in België. Je zoekt een route, download de gpx-track, opent 'm in deze app, koopt de tegels die je nodig hebt en je kan vertrekken. Super handig, heel accuraat, perfect als vervanging voor gps. Enige nadeel: batterij van de iPhone gaat redelijk snel leeg (1 dag met moeite). Op te lossen door scherm uit te zetten ipv constant aan of extern Battery Pack (oplader) om de iPhone op te laden tijdens lunch of zo.
Korenbloem: Zeer interessante app voor wandelaars
Dit is een uitstekende app voor onze plaatselijke werkgroep TRAGE WEGEN. Bovendien zeer handig om er foto's mét GPS-coördinaten bij te zetten. Verder ook nog bruikbaar om een GPS-route te navigeren. De kaartsegmenten zijn per 4 aan te kopen, maar voor een paar euro's zijn we bediend. Tenslotte zijn er ook nog scherpe screenshots mogelijk.

Contact