tyylit

Asetusten osassa ”Tyylit” voit asettaa tietueen, suunnitelman ja reittiviivojen ulkoasun. Lisäksi voit määrittää :ref:`asentomerkin <sec-posmarker>`ulkonäön.

Kartta

Voit asettaa karttatyylin Topo GPS: ssä ”Normaali” tai ”Tumma”. Normaalissa tyylissä on vaaleat värit. Alla on esimerkki tummasta karttatyylistä:

Tumma kartta Topo GPS

Tummakarttatyyli.

Jos käytät Topo GPS: ää yöllä, saattaa olla parempi asettaa karttatyyliksi pimeä. Kartta on sitten paljon tummempi, jolloin silmäsi on helpompi katsoa näytölle. Karttalegenda on myös mukautettu pimeään tilaan. Suosittelemme, että yhdistät ”Dark” -karttatyyliasetuksen laitteen pimeän tilan näyttöasetukseen. Sitten myös kaikilla käyttöliittymäelementeillä on tumma tausta.

Tallentaa, suunnitella ja reitti

Jos haluat muuttaa tietueen, suunnitelman tai reittirivin väriä, napauta vastaavaa kohtaa :ref:`asetusten <ss-settings>`Tyylit-osiossa. Näyttöön tulee näyttö, jossa voit määrittää rivin ominaisuudet.

Jos napautat reittiviivoja, näet, että reittiviivoja on 10. Ensimmäinen reittilinja on kartan ensimmäiselle ladatulle reitille, toinen toiselle kuormitetulle reitille jne.

Esimerkkinä näytämme nyt näytön alla, jossa voit muuttaa tallennetun reitin riviominaisuuksia:

Paikannusmerkki Topo GPS

Talletusrivin ominaisuuksien muuttaminen.

Aseman merkki

Oletussijaintimerkin väri on punainen. Näkyvyyden vuoksi voisi olla parempi vaihtaa sijaintimerkin väriä joskus. Napauta :ref:`asetusten <ss-settings>`Tyylit-osiossa olevaa sijaintimerkkiä. Näyttöön tulee näyttö, jossa on käytettävissä vaihtoehtoisia sijaintimerkkejä. Jos napautat sijaintimerkkiä, se muuttuu.

Alla näet esimerkin kartasta, jossa on violetti asentomerkki:

Paikannusmerkki Topo GPS

Asemanmerkki asetettiin purppuraksi