Näytön sammuttaminen

Asetuksilla ”Automaattinen lukitus” voit määrittää, onko päänäyttö kytkettävä pois päältä ja lukittava automaattisesti iOS: n käyttämättömyyden jälkeen. Jos poistat tämän asetuksen käytöstä, päänäyttöä ei sammuteta.

Oletetaan, että asennat iPhonen polkupyörään. Silloin voisi olla kätevää, että päänäyttö pysyy jatkuvasti päällä. Joten siinä tapauksessa sinun on poistettava ”Automaattinen lukitus” käytöstä.

Jos olet lukinnut iPhonen suunnan normaaliin (muotokuvaan) suuntaan, näyttöön tulee vaihtoehto ”Suojakamera”.

Jos otat käyttöön ”Suojakamera” -asetuksen, karttanäyttö kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos petät etukameran. Näyttö tulee näkyviin välittömästi, kun kamera on paljastunut.

Valinta ”Suojakamera” on suositeltavaa ottaa käyttöön ulkona mentäessä. Kun laitat iPhonen taskuun, näyttö sammuu välittömästi, mikä säästää energiaa. Jos poistat myös automaattisen lukituksen käytöstä, karttanäyttö tulee näkyviin heti, kun avaat iPhonen.

Huomaa, että jos automaattinen lukitus on poistettu käytöstä, sinun ei tarvitse syöttää salasanaasi, kun näyttö tulee uudelleen näkyviin. Tämä on kätevää, mutta on myös vähemmän turvallinen.