Waypoints laden

Om waypoints die op uw apparaat zijn opgeslagen op de kaart te kunnen laden, moet u eerst het waypointsscherm openen. Het waypointsscherm opent u door in het menu op ‘Waypoints’ te drukken. Een voorbeeld van dit scherm ziet u hieronder:

Routes exporteren Topo GPS

Figuur 1. Het waypointsscherm (Menu > Waypoints).

Het waypoints scherm toont een lijst van waypoints die op uw apparaat zijn opgeslagen. Als u op een waypoint uit de lijst drukt wordt deze op de kaart geladen en keert u terug naar het kaartscherm.

Als voorbeeld laden we nu het waypoint ‘Martinitoren’ door er op te drukken. Het kaartscherm ziet er dan als volgt uit:

Routes exporteren Topo GPS

Figuur 2. Het waypoint ‘Martinitoren’ is op de kaart geladen.

In Figuur 2 kunt u zien dat een waypoint op de kaart aangegeven wordt met een rode cirkel en een titel. Als u kort op deze rode cirkel drukt krijgt u de details van een waypoint te zien.

Waypoints die op de kaart geladen zijn krijgen een grijze achtergrondkleur in het waypointsscherm. Een voorbeeld ziet in onderstaande figuur.

Routes exporteren Topo GPS

Figuur 3. De grijze achtergrondkleur geeft aan dat het waypoint ‘Martinitoren’ op de kaart is geladen.

Het is ook mogelijk om meerdere waypoints in een keer op de kaart te laden. Dit is in detail uitgelegd in de sectie Routes en waypoints selecteren. Kort samengevat, druk rechtboven in het waypointscherm op ‘Selecteer’. Selecteer vervolgens de gewenste waypoints. Druk tenslotte onderin het scherm op ‘Laad’ om de selectie op de kaart te laden.