Routes verwijderen

U kunt routes verwijderen via het route-details-scherm zoals hieronder is uitgelegd.

Het is ook mogelijk om routes te verwijderen door in het routesscherm de te verwijderen routes te selecteren en vervolgens op het prullenbak icoon te drukken.

Routes verwijderen via route-details-scherm

Onderin het route-details-scherm is een prullenbakknop te vinden, zoals u hieronder kunt zien:

Routes verwijderen Topo GPS

Figuur 1. Het routeïnformatiescherm.

Als u op het prullenbak icoon drukt kan u een route definitief van uw apparaat verwijderen. Als u op deze knop klikt verschijnt een waarschuwing: “Verwijder route van apparaat?” zoals u kunt zien in de figuur hieronder.

Routes verwijderen Topo GPS

Figuur 2. Het verwijderen van een route.

Als u op ‘Verwijder’ drukt wordt de route definitief verwijderd. Als u op ‘Annuleer’ drukt blijft de route behouden.

Als u uw routes synchroniseert met iCloud wordt de route ook van iCloud verwijderd en van alle apparaten die van het zelfde iCloud account gebruik maken.