Waypoint verwijderen

Om een waypoint van uw apparaat te verwijderen moet u eerst het waypoint-details-scherm openen.

Dit doet u door in het waypointsscherm (Menu > Waypoints) op de info knop rechts van een waypoint te drukken, of door kort op een op de kaart geladen waypoint te tikken.

Een voorbeeld van het waypoint-details-scherm ziet u hieronder:

Waypoints verwijderen Topo GPS

Figuur 1. Het waypoint-details-scherm van het waypoint ‘Martinitoren’.

U kunt het waypoint verwijderen door onderin het waypoint-details-scherm op het prullenbakicoon te drukken. Vervolgens verschijnt een pop-up waarin u de verwijdering moet bevestigen, zoals u hieronder kunt zien.

Waypoints verwijderen Topo GPS

Figuur 2. Het verwijderen van de waypoint ‘Martinitoren’.

Als u op ‘Verwijder’ drukt wordt het waypoint van uw apparaat verwijderd.

Als u iCloud synchronisatie van routes en waypoints aan heeft staan dan wordt uw waypoint ook verwijderd van iCloud en van de apparaten die met hetzelfde iCloud account gesynchroniseerd zijn.

Het is ook mogelijk om waypoints direct vanuit het waypointsscherm te verwijderen. Druk op ‘Selecteer’ en selecteer de waypoints die verwijderd moeten worden. Druk vervolgens op het prullenbak icoon onderin het scherm en bevestig de verwijdering.