Kaarten kopen

Door het menu te openen en op ‘Kaarten’ te drukken opent u het kaartenscherm. Een voorbeeld van dit scherm ziet u in de figuur hieronder.

Kaart wisselen Topo GPS

Figuur 1. Het kaarten-scherm, waarmee u van kaart kunt wisselen en kaarten kunt kopen.

U heeft de mogelijkheid om extra kaarten te kopen in Topo GPS. De mogelijke kaarten ziet u in het kaartenscherm staan.

Als u in het kaartenscherm op de info knop rechts van een titel drukt krijgt u meer informatie te zien over de kaart. Als voorbeeld ziet u hieronder het kaartinformatiescherm van de topografische kaart van Denemarken.

Kaart wisselen Topo GPS

Figuur 2. Het kaartinformatiescherm van de topografische kaart van Denemarken.

Bovenin het kaartinformatiescherm ziet u een voorbeeld van de kaart. Bij sommige kaarten, zoals die van Denemarken kunt u deze voorbeeld kaart ook verschuiven, inzoomen en uitzoomen. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van deze kaart.

Vervolgens ziet u de naam van de kaart. Als u hier op drukt krijgt u de copyright gegevens en de legenda te zien.

Daarna ziet u informatie over de te kopen kaart. In het geval van Denemarken kunt u voor 3,99 euro onbeperkte off- en online toegang kopen tot de gehele kaart, inclusief updates. En u kunt de kaart ook gebruiken op apparaten met hetzelfde AppStore account.

Als u op ‘Koop voor 3,99 euro’ drukt kunt u de kaart van Denemarken kopen. Er verschijnt dan een pop-up waarin u uw aankoop moet bevestigen, zoals u hieronder kunt zien.

Kaart wisselen Topo GPS

Figuur 3. Het kopen van de topografische kaart van Denemarken.

Als u de aankoopt bevestigd door op ‘Koop’ te drukken wordt de topografische kaart van Denemarken meteen toegankelijk gemaakt zoals u hieronder kunt zien:

Kaart wisselen Topo GPS

Figuur 4. Direct na het kopen wordt de topografische kaart van Denemarken toegankelijk.